Kahve falında arabayla köprüden uçmak

Kahve falında arabayla köprüden uçmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yersiz yere suçlanacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla köprüden uçmak gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında arabayla köprüden uçmak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden uçmak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek sıkıntılar son bulacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek güzel bir hayat süreceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla suya uçmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yeni bir eve sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz arabayla uçmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top