Kahve falında gemiyi kurtarmak

Kahve falında gemiyi kurtarmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, tekin olmayan işlere girileceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kafasını toparlayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak bol hayır duası alınacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında gemiyi kurtarmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına işaret eder.

Kahve falında gemi kurtarmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi boğulmaktan kurtarmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayat kurtardığını görmek erken evlilik yapacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında karga kurtarmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top