Kahve falında gemi kurtarmak

Kahve falında gemi kurtarmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, büyük özgüven kazanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Kahve falında gemi kurtarmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işlere nazar değeceğine delalettir.

Kahve falında gemi kurtarmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyi kurtarmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa kurtarmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birini kurtarmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmek üzere olan balığı kurtarmak güzel günlerin geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top