Kahve falında gemide sallanmak

Kahve falında gemide sallanmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında gemide sallanmak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında gemide sallanmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sallanan gemi görmek fal sahibinin şansının açılacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden sallanmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında salıncakta hızlı sallanmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sallanan köprü görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sallanan sandalyede oturmak kişinin geri planda kalacağına, hayatınızın neşe dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak bir bebek sahibi olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top