Kahve falında sallanan gemi görmek

Kahve falında sallanan gemi görmek düzenli bir işe girileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında sallanan gemi gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Kahve falında sallanan gemi görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında gemide sallanmak kısmetlerin günden güne artacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dişin sallandığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında diş sallanması görmek rızkın kesilmeyeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarların sallandığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişin sallanıp çıktığını görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine delalettir.

Kahve falında azı dişinin sallandığını görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ipte sallanmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top