Kahve falında gelinlik kuyruğu görmek

Kahve falında gelinlik kuyruğu görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sonradan da çok üzüleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik kuyruğu gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Kahve falında gelinlik kuyruğu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu gelinlik görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kuyruğu görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top