Kahve falında kuyruklu gelinlik görmek

Kahve falında kuyruklu gelinlik görmek hedeflerini tutturamayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyruklu gelinlik gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında gelinlik kuyruğu görmek mal ve para biriktireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında kuyruklu gelinlik görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balinanın kuyruğunu görmek gelir elde edeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruklu hayvan görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruk görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top