Kahve falında gelinlik içinde hamile görmek

Kahve falında gelinlik içinde hamile görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik içinde hamile gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Kahve falında gelinlik içinde hamile görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyi gelinlikle görmek güzel sözler işiteceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında hamile birini gelinlikle görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymiş hamile görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının gelinlik giydiğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin gelinlik giydiğini görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile gelinlik giymek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olarak gelinlik giymek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, gelir elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top