Kahve falında hamile birini gelinlikle görmek

Kahve falında hamile birini gelinlikle görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, hasret içinde kalacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında hamile birini gelinlikle gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında gelinlik içinde hamile görmek işinde başarılı olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının gelinlik giydiğini görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile gelinlik giymek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında hamile birini gelinlikle görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, suç işleyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile olup gelinlik giymek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, umutlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında hamile gelinlikli kadın görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymiş hamile görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken gelinlik giymek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top