Kahve falında gelincik hayvan görmek

Kahve falında gelincik hayvan görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, zorlukların biteceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında gelincik hayvan gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Kahve falında gelincik hayvanı görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında gelincik hayvanını öldürmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelincik hayvan görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelincik hayvanını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gelincik hayvanı görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelincik hayvanı öldürmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelincik çiçeği görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelincik görmek haksızlığa uğranacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top