Kahve falında gelincik çiçeği görmek

Kahve falında gelincik çiçeği görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında gelincik çiçeği gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında kırmızı gelincik çiçeği görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında gelincik çiçeği görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gelincik görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelincik hayvanı öldürmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, büyük işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında gelincik hayvanını öldürmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelincik hayvanını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında gelincik görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelincik hayvan görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top