Kahve falında futbolcuya sarılmak

Kahve falında futbolcuya sarılmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında futbolcuya sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Kahve falında futbolcuya sarılmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine alamet eder.

Kahve falında futbol oynandığını görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında amerikan futbolu oynamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, ne yapacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol kalesi görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet eder.

Kahve falında futbol skoru görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbolcudan imza almak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir futbolcu görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top