Kahve falında fıstıklı tatlı görmek

Kahve falında fıstıklı tatlı görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, tövbelerin kabul olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı tatlı gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında fıstıklı tatlı yemek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulur.

Kahve falında antep fıstıklı tatlı yemek sevincinin üzüntüye döneceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı tatlı görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık topladığını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antep fıstığı almak amaçlarına nail olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık toplamak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işarettir.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top