Kahve falında fıstık toplamak

Kahve falında fıstık toplamak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, rahat edileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında fıstık toplamak gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde gitmeyebilir.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına tabir olunur.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam fıstığı toplamak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında fıstık topladığını görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, afiyette olacağına delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı toplamak el attığı her işten zararla çıkacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yerden çam fıstığı toplamak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında fıstık toplamak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top