Kahve falında farenin kemirdiğini görmek

Kahve falında farenin kemirdiğini görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sevap işleyeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin kemirdiğini gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında farenin kemirdiğini görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin ayağını kemirdiğini görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak kemirmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında et kemirmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kemik kemirmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağım fare görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında evin önünde fare görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında uyuyan fare görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top