Kahve falında uyuyan fare görmek

Kahve falında uyuyan fare görmek alim insanlardan sayılacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, rahat bir hayata adım atacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret eder.

Kahve falında uyuyan fare gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Kahve falında cepte fare görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında ölü ve canlı fare görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fare gezdiğini görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta fare görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında köpekle fare görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kar faresi görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında koynuna fare girdiğini görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi ateşe atmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top