Kahve falında fareleri toplamak

Kahve falında fareleri toplamak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında fareleri toplamak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında fareleri toplamak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında fare toplamak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, en doğru şekilde öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında ölü fare toplamak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare ölüsü toplamak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında öl fare görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında farenin dolaştığını görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare siyah görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında fare üstüne basmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top