Kahve falında fare siyah görmek

Kahve falında fare siyah görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, makam sahibi olacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet eder.

Kahve falında fare siyah gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah kedi ve fare görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Kahve falında siyah fare sevmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, geç de olsa huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki siyah fare görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top