Kahve falında fare köpek görmek

Kahve falında fare köpek görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare köpek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare kedi köpek görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ve fare görmek kimseyle konuşmayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kedi fare görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Kahve falında köpekle fare görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında fare köpek görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top