Kahve falında köpek ve fare görmek

Kahve falında köpek ve fare görmek sorunların üstüste geleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalettir.

Kahve falında köpek ve fare gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında köpekle fare görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ve fare görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek ve fare görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek fare görmek her daim bereketli işler yapacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında kedi köpek fare görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare kedi köpek görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında köpek kedi fare görmek sabit geliri olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top