Kahve falında evli gelinlik giymek

Kahve falında evli gelinlik giymek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Kahve falında evli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında evli olan gelinlik giymek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında evli gelinlik giymek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Kahve falında evli birinin beyaz gelinlik giymek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin gelinliğini giymek çektiği zorlukların biteceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top