Kahve falında evli olan gelinlik giymek

Kahve falında evli olan gelinlik giymek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olan gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizi gerçekleştirmenize veya bazı planlarınızı başlatmanıza yardımı dokunacak bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında evli birinin beyaz gelinlik giymek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli biri gelinlik giymek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli birinin gelinlik giymek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında evli birini gelinlik giydiğini görmek şansın yüze güleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek keyfin kaçacağına, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evli olan gelinlik giymek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top