Kahve falında evlenme cüzdanı görmek

Kahve falında evlenme cüzdanı görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, huzurunu kaybedeceğine, sorunlarını çözebileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenme cüzdanı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Kahve falında evlenme cüzdanı görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanı evde unutmak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlenme cüzdanı almak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde cüzdan görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli cüzdan görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete cüzdan düşürmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayıp cüzdan bulmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top