Kahve falında elinde cüzdan görmek

Kahve falında elinde cüzdan görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde cüzdan gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında elinde cüzdan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında boş nüfus cüzdanı görmek ailenin büyüyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında cüzdan telefon çaldırmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski cüzdan görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdanını kaybedip bulmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cüzdanın içinde bozuk para görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanda kağıt para görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine inanılır.

Kahve falında cüzdanı caldırmak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top