Kahve falında evlenirken ağlamak

Kahve falında evlenirken ağlamak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı adımlar atacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret eder.

Kahve falında evlenirken ağlamak gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında evlenip ağlamak herkesin istediği şeye kavuşacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenirken ağlamak kişinin gönlünü alacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında evlenirken ağladığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev için ağlamak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanın ağladığını görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölen biriyle sarılıp ağlamak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında eski eşin ağladığını görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında birbirine sarılıp ağlamak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top