Kahve falında evlenirken ağladığını görmek

Kahve falında evlenirken ağladığını görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenirken ağladığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında evlenirken ağladığını görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına inanılır.

Kahve falında ev için ağlamak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında evlenip ağlamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenirken ağlamak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında isyan ederek ağlamak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında ölen babası için ağlamak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle ağlamak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bağırarak ağladığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top