Kahve falında evinde beyaz kedi görmek

Kahve falında evinde beyaz kedi görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde beyaz kedi gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında evinde beyaz kedi görmek kazancın artmasına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde beyaz kedi görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Kahve falında kendi evinde kedi görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde kedi görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, adından konuşulur olacağına inanılır.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi kovalamak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde kedi görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde kedi görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, umutlarının söneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top