Kahve falında kendi evinde kedi görmek

Kahve falında kendi evinde kedi görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi evinde kedi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde yavru kediler görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kedi yavrusu görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının evinde kedi görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında evin kedisini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin evinde kedi görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde yavru kedi görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek parasının ve malının da artacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında evin bahçesinde kedi görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top