Kahve falında evi böcek basması görmek

Kahve falında evi böcek basması görmek evlerin ayrılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, büyük başarılara kazanılacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi böcek basması gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında evi böcek basması görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basması görmek evliyseniz eşle iyi geçime, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve temiz su basması görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında eve su basması görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında eve su basmasını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işarettir.

Kahve falında basma elbise giymek maddi açıdan dibe vurulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çamura basmamak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine delalet eder.

Kahve falında işyerini su basması görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, konfor içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top