Kahve falında basma elbise giymek

Kahve falında basma elbise giymek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, tecrübe kazandıracağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, Allah’a dua edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında basma elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında basma elbise giymek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında basma etek giymek insanlara iyilik yapmaya, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında evin su basması görmek onlarla gönül birliği edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura basmamak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında sel basmasını görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında eve temiz su basması görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basması görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi böcek basması görmek rahat bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top