Kahve falında ev içinde civciv görmek

Kahve falında ev içinde civciv görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde civciv gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ev içinde civciv görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, söylediklerinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde civciv görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına yorulur.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Kahve falında evde civciv görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top