Kahve falında evcilik oynamak

Kahve falında evcilik oynamak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, acılarını dindireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında evcilik oynamak gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Kahve falında evcilik oynamak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karın içinde oynamak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında halı sahada top oynamak ünleneceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt oynamak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müziksiz oynamak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında def çalıp oynamak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi düğünde oynamak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze evinde oynamak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top