Kahve falında kağıt oynamak

Kahve falında kağıt oynamak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yükseleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ailesinden hayır göreceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Kahve falında kağıt oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında kağıt oynamak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında iskambil kağıt oynamak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla oynamak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oynamak etmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Kahve falında elim sende oynamak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla oynamak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Kahve falında denizde yunusla oynamak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mendille oynamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top