Kahve falında ev taşıyan birini görmek

Kahve falında ev taşıyan birini görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ev taşıyan birini gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında evde mezar taşı görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Kahve falında yeni eve taşınmış görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında yeni taşınılmış ev görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında taş ev yapmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka eve taşınmış görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi taşlanmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında taş ev görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş duvarlı ev görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top