Kahve falında taş ev yapmak

Kahve falında taş ev yapmak atılıma geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulur.

Kahve falında taş ev yapmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında taşla ev yapmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında taş ev yapmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet eder.

Kahve falında taş merdiven yapmak büyük zorluklar geçireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında taş duvar yapmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yapmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında taştan yol yapmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taştan duvar yapmak yolunun açılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında taşınma hazırlığı yapmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top