Kahve falında evi taşlanmak

Kahve falında evi taşlanmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında evi taşlanmak gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Kahve falında başka eve taşınacağını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden taşınmış görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yeni taşınılmış ev görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde su taşması görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına inanılır.

Kahve falında taştan yapılmış ev görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve taş atmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında taş eve girmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşınılmış ev görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top