Kahve falında ev kedisi görmek

Kahve falında ev kedisi görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ev kedisi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkileriniz ilişkilerinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek fırsatlar yakalamalısınız.

Kahve falında kedinin eve işediğini görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ev görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediyi evden atmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ev kedisi görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kötü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev kedisi görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve yavru kedi girdiğini görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi eve almak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top