Kahve falında beyaz ev kedisi görmek

Kahve falında beyaz ev kedisi görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ev kedisi gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmeyen detayları veya bilgileri görmezden gelebilirsiniz.

Kahve falında evde beyaz kedi görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ev kedisi görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir kedi görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde beyaz kedi görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kedi sevdiğini görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş beyaz kedi görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kediye süt vermek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi beyaz kedi görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top