Kahve falında et verdiğini görmek

Kahve falında et verdiğini görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine alamet eder.

Kahve falında et verdiğini gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Kahve falında birine et verdiğini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin et verdiğini görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında et verdiğini görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında birine altın verdiğini görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, gözden düşeceğine yorulur.

Kahve falında yumurta verdiğini görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzük verdiğini görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin incir verdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top