Kahve falında yumurta verdiğini görmek

Kahve falında yumurta verdiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta verdiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin yumurta verdiğini görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta verdiğini görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine yumurta verdiğini görmek kendini çok iyi hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin karpuz verdiğini görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına yorulur.

Kahve falında kağıt para verdiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çiçek verdiğini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ekmek verdiğini görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top