Kahve falında anneye küsmek

Kahve falında anneye küsmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kafasının rahat edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneye küsmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş anneye küsmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında anneyle küsmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında anneye küsmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Kahve falında anne babaya küsmek işlerin sürekli artacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında annesine küsmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayırlı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle küsmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle küsmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine küsmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top