Kahve falında annesine küsmek

Kahve falında annesine küsmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, umduğunu bulamayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalet eder.

Kahve falında annesine küsmek gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında annesine küsmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında anneye küsmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babaya küsmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Kahve falında anneyle küsmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneye küsmek elinin darlaşacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadasınla küsmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesle küsmek devlete hizmet etmeye, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında babasına küsmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top