Kahve falında eski sevgiliyi kovalamak

Kahve falında eski sevgiliyi kovalamak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, adını aklamayı başaracağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kovalamak gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi kovalamak yeni işler yapılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilini kovalamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kovalamak mal ve para kazanılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini kovalamak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili kovalamak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, başarılarının devamlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devamlı eski sevgili görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle çarpışmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top