Kahve falında sevgiliyi kovalamak

Kahve falında sevgiliyi kovalamak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kovalamak gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında sevgili kovalamak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini kovalamak ailesindeki huzurun bozulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kovalamak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kovalamak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini kovalamak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını kovalamak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında otobüs kovalamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top