Kahve falında eski sevgiliyi hatırlamak

Kahve falında eski sevgiliyi hatırlamak haksızlıklara uğranılacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi hatırlamak gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliyi hatırlamak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hatırlamak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini hatırlamak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini hatırlamak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölümü hatırlamak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geçmişi hatırlamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top