Kahve falında ölümü hatırlamak

Kahve falında ölümü hatırlamak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölümü hatırlamak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Kahve falında ölümü hatırlamak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu olduğunu hatırlamak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi hatırlamak hayırlı bir yola girileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında geçmişi hatırlamak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hatırlamak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini hatırlamak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birini hatırlamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına tabir olunur.

Kahve falında karınca ölümü görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top