Kahve falında eski sevgiliden şeker almak

Kahve falında eski sevgiliden şeker almak işlerini toparlayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden şeker almak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliden şeker almak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye şeker vermek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden şeker almak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinizi öpmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatırken görmek rahat bir döneme girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin seni öptüğünü görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve onun sevgilisini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top