Kahve falında eski sevdiğin erkeği görmek

Kahve falında eski sevdiğin erkeği görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevdiğin erkeği gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında eski sevdiğin erkeği görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevdiği erkeği görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir sevdiğini görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevdiğinle konuşmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, konforunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevdiğini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevdiğini ağlarken görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top