Kahve falında eski bir sevdiğini görmek

Kahve falında eski bir sevdiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eski bir sevdiğini gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Kahve falında eski sevdiğin adamı görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevdiği insanı görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisini görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına inanılır.

Kahve falında çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin eski eşini görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top