Kahve falında eski örtü görmek

Kahve falında eski örtü görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, planlarının bozulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski örtü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında eski örtü görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine delalettir.

Kahve falında krem rengi yatak örtüsü görmek kafasını toparlayamayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında masa örtüsü almak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi örtü görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Kahve falında yatak örtüsü düzeltmek mal mülk kazanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında örtü görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil örtü vermek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, zorlukların kolayca aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top